Menorca registra en les darreres 48 hores un sol contagi que és ingressat directament a UCI  1 pacient que estava a UCI, un home de 43 anys, ha passat a planta de Medicina Interna del Mateu Orfila i 5 pacients que estaven en seguiment UVAC han rebut l'alta.

En les darreres 48 hores s’ha diagnosticat 1 nou positiu que ha ingressat a UCI de l’Hospital Mateu Orfila. Es tracta d’un home de 50 anys d’edat. Per altra banda,  1 pacient que estava a UCI, un home de 43 anys, ha passat a planta de Medicina Interna del Mateu Orfila i 5 pacients que estaven en seguiment UVAC han rebut l’alta.

La situació avui dilluns a Menorca és aquesta:

Nous positius: 0 (1 ahir)
Total acumulat: 2.296
Total casos actius: 81

Hospital: 2 a UCI  3 a planta
En seguiment UVAC: 76
Professionals positius: 0

Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *