Llargues cues per votar a alguns col·legis electorals a Madrid

Cues de votants al col·legi Santa Susana de Madrid, aquest 4 de maig del 2021
ACN Madrid .- Les cues a l’exterior dels col·legis electorals –algunes de més de 100 persones- han estat la tònica general des de la primera hora d’aquesta jornada d’eleccions a la Comunitat de Madrid, que se celebren en dia laborable i en un context de pandèmia que ha obligat a establir criteris semblants als que es van desplegar a Catalunya. Amb el 100% de les meses electorals constituïdes la jornada està registrant una afluència considerable. La Comunitat ha establert franges per votants que situen entre 10h i 12h les hores prioritàries per a la gent gran, i de 19h a 20h la de les persones amb infecció de covid, tot i que es tracta només de recomanacions. La majoria dels candidats han hagut de fer cua.
La participació a les eleccions a la Comunitat de Madrid és del 28,44% a les 13.00 hores, 2 punts més que el 2019
El 28,44% dels madrilenys cridats a les urnes aquest dimarts 4 de maig en les eleccions a la Comunitat de Madrid havia votat fins a les 13.00 hores. Són 2,26 punts més que en els comicis del 26 de maig del 2019, quan es registrava una participació del 26,18% a la mateixa hora. Segons el primer recompte de participants, ja han votat 1.358.175 persones residents a la comunitat, un nombre superior a les anteriors eleccions tot i celebrar-se en un context de pandèmia i coincidint amb un dia laborable. Els treballadors que ho necessitin podran demanar un permís de quatre hores per votar, si la seva jornada laboral no permet exercir aquest dret. La jornada electoral anterior es van tancar amb una participació del 58,13% a les 19h00.
Tapes Menorca
Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *