Mari López, regidora d’Urbanitzacions d’Alaior, es reuneix amb Joan Mercadal, del Servei de Projectes i Obres de la Demarcació de Costes

Ahir matí,  Mari López, regidora d’Urbanitzacions, Medi Ambient i Energia, es va reunir amb Joan Mercadal,del Servei de Projectes i Obres de la Demarcació de Costes a Menorca, per tal de coordinar les accions de reparació de les passarel·les d’accés que es troben en mal estat a la platja de Son Bou.

L’Ajuntament d’Alaior ja havia demanat en repetides ocasions a la Demarcació de Costes, administració competent en aquest espai, que realitzés, com més aviat millor, les actuacions pertinents de millora a l’arenal.

D’aquesta manera, la Demarcació de Costes s’ha compromès a què les reparacions es duran a terme durant les pròximes setmanes.

La regidora d’Urbanitzacions ha destacat que «no ens podem permetre, a poc temps d’iniciar la temporada turística, que les passarel·les d’accés es trobin en aquesta mala  situació».

«És de summa importància, i per això reiterem aquesta petició a la Demarcació, que urgentment es faixin aquestes reparacions, per garantir en tot moment la seguretat dels ciutadans i ciutadanes, i per seguir donant-li una bona imatge a les platges davant l’inici imminent de la temporada estival», ha afegit López.

Tapes Menorca
Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *