Menorca, protagonista en tres especials de Movistar+ Un equip de sis persones del programa “Miradas Viajeras” (Negocios TV, Canal 125 de MoviStar+) ha recorregut 2.180 quilòmetres

Menorca serà protagonista en tres programes de l’espai de turisme i viatges “Miradas Viajeras TV” del Canal Negocios de MoviStar+. Durant 8 dies, un equip de sis professionals ha recorregut 2.180 quilòmetres per enregistrar imatges a 53 localitzacions de l’illa, fer 18 entrevistes i viure experiències que permetin mostrar l’essència i l’ànima de l’illa d’una manera diferent, més sensitiva i emocional. El prestigiós comunicador Fernando Valmaseda és el director i presentador d’aquest programa d’autor que vol atrapar a l’espectador i acompanyar-lo en un ampli recorregut per tots els racons de l’illa durant els 60 minuts de durada de cada programa.

Aquesta acció promocional que promou la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) forma part de l’estratègia per posicionar l’illa com una aposta segura per passar uns dies de desconnexió o unes vacances en un context de pandèmia per la COVID-19. Al llarg de tres programes es mostrarà el potencial i els atractius que ofereix Menorca, especialment en l’àmbit de la gastronomia, les platges, la natura i la pràctica esportiva a l’aire lliure en un entorn Reserva de  Biosfera, el ric patrimoni cultural i els espais més emblemàtics.

Des del 23 d’abril i fins aquest dissabte 1 de maig, Valmaseda i el seu equip han visitat 6 localitats,  17 espais patrimonials, 4 espais naturals, 8 platges, 5 espais gastronòmics, 6 modalitats esportives, 4 fars i 3 molins per mostrar l’illa com a destí turístic de primer nivell i segur. S’albufera des Grau; La Mola; les pedreres de s’Hostal; el santuari del Toro; la Torre den Galmés; la necròpolis de Cala Morell; l’Illa del Rei on aquest estiu s’inaugura la nova galeria de Hauser & Wirth; el far de Favàritx; Cala Pilar i Son Bou; són alguns dels espais que han visitat. Han conegut com s’elabora el formatge Mahón-Menorca, la producció de mel, la fabricació d’avarques, la gastronomia menorquina, a la vegada que han contactat amb empreses que organitzen rutes a cavall, itineraris de senderisme i cicloturisme pel Camí de Cavall i excursions en caiac.

El programa “Miradas Viajeras TV” es va estrenar el passat mes d’octubre al Canal 125 de MoviStar+ i està dedicat al sector turístic i de viatges amb dos formats diferents de caràcter setmanal: una entrevista en profunditat amb grans protagonistes del sector d’àmbit nacional i internacional i un reportatge sobre destinacions. El darrer espai dedicat a la província de Còrdova va aconseguir una audiència de 492.000 espectadors i un impacte de més de 40.000 impressions a xarxes socials (Youtube, Twitter i LInkedin).

 

Fernando Valmaseda és un número 1 en el món de la comunicació i el turisme, amb més de trenta anys d’experiència dirigint mitjans i fundador de tres de les grans revistes de viatges d’Espanya. El “Premi al millor director de comunicació estratègica d’Espanya” és el darrer dels diferents guardons que ha rebut al llarg de la seva carrera professional. Amb el seu segell personal, “Miradas Viajeras TV” és un espai que vol contar històries i conèixer un territori donant protagonisme a la seva gent per a conèixer la seva essència i despertar la il·lusió de tots aquells que estiguin planificant un viatge o una escapada per a conèixer una destinació com Menorca.

 

 

 

Nota: S’adjunten diferents imatges corresponents al primer dia de rodatge de l’equip “Miradas Viajeras”, el dissabte dia 24 d’abril.  (Fotos: RV Edipress)

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *