Quatre persones en situació d’atur s’han incorporat a l’Ajuntament de Sant Lluís en el marc del Programa SOIB Reactiva 2020

Quatre persones fins ara en situació d’atur s’han incorporat a l’Ajuntament de Sant Lluís en el marc del Programa SOIB Reactiva 2020.

En aquesta ocasió, es contracta a una auxiliar que donarà dona suport als projectes agenda 2030 i Ciutats Amigues de la Infància, una conserge per reforçar el Servei d’Atenció al Ciutadà i 2 peons de manteniment d’espais municipals. Aquestes persones treballaran des de maig fins a agost.

El programa ja es va posar en marxa a finals de l’any passat, amb la contractació de 7 persones.

El programa SOIB Reac􏰀va 2020 està promogut pel SOIB (Servei d’Ocupació de les Illes Balears) i co- finançat pel Fons Social Europeu en el marc dels Programes Opera􏰀us d’Ocupació Juvenil i Regional 2014-2020, per fons de l’Estat a través de Conferència Sectorial i pel Fons per afavorir l’Impuls del Turisme Sostenible (ITS). L’Ajuntament de Sant Lluís rebrà una subvenció de 98.033,35 euros en el marc d’aquest programa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *