Sánchez, escridassat al col·legi electoral El president espanyol crida a la participació per "avançar en oportunitats"

Fotografia d’arxiu de les passades eleccions a Madrid
ACN Madrid .- El president espanyol, Pedro Sánchez, ha estat escridassat aquest dimarts al col·legi electoral Volturno de Pozuelo de Alarcón on ha anat per votar a les eleccions autonòmiques de Madrid. Sánchez ha volgut fer una valoració entre “enmig de tant de soroll” –en les seves paraules-, crits de ‘fora, fora’ i alguns aplaudiments. Ha recordat que el seu govern ha afrontat el procés de vacunació i la recuperació econòmica i ha fet una crida a la participació “perquè es necessita el màxim suport democràtic possible al govern que surti de les urnes a la Comunitat de Madrid”. Ha recordat que “votar és segur” i “és molt important que els madrilenys expressin la voluntat d’avançar en oportunitats, culminar el procés de vacunació i la recuperació”.
Tapes Menorca
Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *