XII Festival Menorca Jove

El proper dissabte 22 de maig es durà a terme al Pla de sa Creu a Sant Lluís el XII Festival Menorca Jove. Aquest esdeveniment forma part del programa de lleure educatiu AlternaNits que compta amb el finançament del Plan Nacional sobre Drogas del Ministeri de Sanitat i el Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca.

Inicialment programat pel mes de maig de 2020, amb motiu de la crisi sanitària el Festival Menorca Jove es va haver d’ajornar. Ara, amb totes les mesures de prevenció possibles i les obligades limitacions, es durà a terme gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Lluís que n’ha facilitat l’organització.

Mostra de joves artistes
El Festival es divideix en dues parts. A partir de les 18.00 hores es realitzarà la Mostra de Joves Artistes amb la participació de grups i solistes de música i dansa que en molts casos actuaran en públic per primera vegada.

Actuacions:
• Escola de Dansa Ute Dahl
• Escola de Dansa Alba
• Escola de Dansa Cristina Blanco
• Banda Juvenil d’Alaior
• Dani Juanico i Chiara Oliver
• Replegats
• Most
• Nose
• Maria Florit
• Djs de Sant Lluís

Artistes convidats: Pèl de Gall
A partir de les 21.00 h actuarà el grup menorquí de rock Pèl de Gall, que fa pocs dies ha presentat el seu nou disc Un directe diferent. La música de pèl de Gall té un caràcter festiu, potent i animat, i les seves lletres són fresques, divertides, picants, i amb una temàtica diversa que sol descriure situacions de la vida quotidiana.

Bus gratuït
Per tal de facilitar el desplaçament dels joves des de totes les poblacions menorquines, s’ha previst un servei de bus gratuït per anar i tornar al Festival. Les places al bus son limitades i requereixen inscripció prèvia al casal de joves de cada municipi.

Aforament limitat
L’aforament es podrà veure modificat segons el que dicti la normativa vigent quant a recomanacions de la Conselleria de Salut i Consum o altre organisme competent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *