Artiem Hotels guanya el premi Hotels & Tourism de CaixaBank a Balears

Artiem Hotels ha resultat guanyador de la fase regional de la tercera edició dels premis Hotels & Tourism de CaixaBank a Balears, que enguany celebren una edició especial i reconeixen les millors iniciatives socials i innovadores que el sector ha posat en marxa durant 2020 per adaptar a la crisi derivada de la COVID-19. Després d’analitzar les característiques dels diferents projectes i iniciatives presentades, s’ha seleccionat aquesta companyia menorquina com la que ha posat en marxa les millors iniciatives en la categoria dels premis: “Social”.

Artiem Hotels ha guanyat el premi a la “Millor iniciativa social”, pels seus projectes solidaris creats per mitigar els efectes de la pandèmia. Ens ells, destaquen les iniciatives #OneRoomOneLife (habitació solidària) i “Menorca a les teves mans” destinats a ajudar a les famílies en situació vulnerable i per reactivar l’economia del seu entorn. D’aquest últim projecte va sorgir el moviment Menorquikm0, per impulsar el producte local i fer arribar aliments frescos als usuaris de Càritas. Una altra iniciativa solidària de la cadena hotelera va ser la cessió de l’Hotel Artiem Carlos per servir de suport assistencial a afectats per la COVID-19 i en els mesos de confinament van desenvolupar un ambiciós pla en què van implicar les associacions empresarials i els seus col·laboradors amb el repte obrir tots els hotels de tal manera que els empleats fixos i discontinus puguin tornar a treballar la temporada del 2020.

La directora territorial de CaixaBank a Balears, Maria Creu Rivera, ha explicat que aquesta edició especial dels premis Hotels & Tourism de CaixaBank té com a objectiu reconèixer els esforços i la capacitat d’adaptació que el sector ha demostrat durant 2020 per mitigar l’impacte de la COVID-19. “El turisme és el pilar de l’economia de les Illes i un dels més importants de l’economia espanyola i, amb aquesta iniciativa, ara més que mai, CaixaBank pretén reafirmar el seu compromís amb el sector”, ha destacat Rivera. A més, ha afegit que l’entitat financera “vol continuar sent una peça clau per a la recuperació de l’economia espanyola i donar suport a les necessitats específiques d’aquest sector fonamental per al país”.

Després d’haver superat la fase regional, Artiem es pot convertir, dins de la seva categoria, en guanyador dels premis Hotels & Tourism de CaixaBank a nivell nacional. El jurat seleccionarà dos finalistes per premi, un de les quals serà el guanyador en cadascuna de les categories d’aquesta tercera edició dels guardons. La decisió final es farà pública en la propera edició de la Fira Internacional de Turisme (FITUR), el dia 19 de maig a l’estand que CaixaBank posarà en marxa a la fira.

Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *