L’Ajuntament d’Alaior celebra el seu plenari ordinari del mes de maig

Ahir, 4 de maig, l’Ajuntament d’Alaior va celebrar el seu plenari ordinari del mes. En primer lloc, l’Ajuntament d’Alaior es va sumar al Dia d’Europa, que tindrà lloc el 9 de maig, amb una declaració institucional. D’aquesta manera, s’hissarà la Bandera d’Europa a l’Ajuntament, i s’il·luminarà de color blau el convent de Sant Diego, per tal de donar visibilitat a aquest dia que commemora la pau i la unitat del nostre continent.

Durant la sessió també s’aprovà el programa temporal per a l’àrea de Recursos Humans, el nou Reglament del Servei d’Atenció Domiciliària, i la modificació dels Estatuts de la Fundació per a Discapacitats de Menorca.

Així mateix, es donà el vistiplau al calendari de les festes locals per a l’any 2022. Els dies escollits foren el Dia de Sant Antoni, 17 de gener, i el Dia de la Fundació d’Alaior, el 29 d’abril.

D’altra banda, també s’aprovà una moció conjunta dels grups municipals amb relació al sosteniment dels centres de primer cicle d’educació infantil.

Així mateix, es donà el vistiplau a 5 mocions presentades pel grup municipal del Partit Popular: instar al Consell Insular de Menorca a millorar l’entrada a Alaior des d’Es Mercadal, instar al Consell Insular de Menorca a la millora de l’enllumenat públic de Cala en Porter, pendent del 2019, una moció per complementar i millorar l’oferta educativa de formació professional, una proposta amb relació a l’ocupació laboral dels joves, i una moció per tal d’instar al Consell Insular de Menorca a agilitzar el pagament dels seus ajuts econòmics.

Finalment, la corporació municipal aprovà una moció del grup municipal Junts per Lô per tal de convertir, com a ús provisional, en jardí urbà l’actual estructura inacabada de l’ampliació del Cementiri Municipal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.