El Servei d’acollida d’animals del Consell renova el suport de les dues protectores de Maó i Ciutadella

Joana Carreres i Joana Roman, representants respectivament de les associacions protectores d’animals de Maó i Ciutadella, han signat aquests dies amb la consellera d’Ocupació, Habitatge i Cooperació Local, Cristina Gómez, i la directora insular d’Ocupació, Innovació i Cooperació Insular, Nati Benejam, responsables del Servei d’Acollida d’Animals de Menorca, un nou conveni regulador per aquest 2021 pel qual cada associació es compromet a seguir donant suport a les tasques en defensa dels animals que venen realitzant i que el Consell considera “necessàries”.

Les dues associacions sense ànim de lucre col·laboren amb la institució insular, donant suport al Servei d’Acollida d’Animals de Menorca tant a Ciutadella com a Maó i desenvolupen una feina que el Consell valora com “d’interès social”. Als dos convenis signats, un amb cada associació, s’acorda que el Consell Insular concedirà un ajut de 6.000 euros a cada entitat per les següents activitats: compra de material en benefici de la salut i recuperació dels animals; realització de programes de conscienciació ciutadana sobre la tinença responsable d’animals així com realització de campanyes de divulgació contra l’abandonament i el maltractament animal. Totes dues associacions protectores defensen els drets dels animals i fomentant l’adopció de cans i moixos.

D’altra banda i com ja s’ha fet anteriorment les associacions es comprometen a justificar l’ajut per la realització de l’activitat subvencionada amb una memòria tècnica a on es detallin les activitats realitzades així com amb una relació de les despeses efectuades amb càrrec a l’ajut econòmic concedit.

Campanya oferta Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *