Neix el Grahame Pearce Fest per celebrar els 10 anys de la cervesera La fàbrica de cervesa artesana de Sant Climent, la Grahame Pearce, compleix 10 anys de vida i ho celebra amb la creació d’un nou festival d’esperit jove.

El desè aniversari de la fàbrica de cervesa artesana Grahame Pearce i el 25è aniversari del restaurant Es Molí de Foc, annexat i antecedent de la fàbrica, són els motius que han motivat la creació del Grahame Pearce Fest.

Tanmateix, aquest festival té la intenció d’arribar per quedar-se i convertir-se en un dels esdeveniments que obrin els estius a Menorca coincidint amb el solstici. El festival, que se celebrarà el 26 de juny al Camp de Futbol de Sant Climent, acollirà fins a sis grups de música del territori balear i diverses ofertes gastronòmiques. S’obriran les portes a les 17 h del capvespre i fins a l’hora que permeti llavors el toc de queda.

La filosofia Grahame Pearce

El Grahame Pearce Fest neix amb la voluntat d’ajuntar dos fronts culturals destacats de les Illes Balears: la música i la gastronomia. Tanmateix, anem més enllà del protocol tradicional per presentar aquests dos elements amb aires renovats: nous sabors cervesers i músics emergents.

Fidels a la nostra ètica, tractarem la música així com tractem el producte de proximitat. Desitgen que la nostra marca –la d’una cervesera jove, en projecció i que no deixa de sumar èxits– sigui un segell que acompanyi a les bandes de música que configuren l’actual escena de les Illes. Volem traslladar la nostra filosofia de sostenibilitat ecològica, relacionada amb la nostra forma de treballar la cervesa artesana, a l’àmbit cultural. I és per això que hem creat l’associació Grahame Pearce Sona, encarregada de l’organització del festival.

L’aniversari també vol ser una festivitat comunitària que impliqui els diferents agents socials de Sant Climent, ja que bona part del caràcter de la cervesa es deu a la idiosincràsia particular del poble.

Els noms del Grahame Pearce Fest

Els músics que donaran vida a aquesta primera edició són tots de les Illes Balears, per complir amb l’ideal d’un festival de proximitat. Els mallorquins Da Souza, amb un format inèdit per a l’ocasió amb el nom de Lluís Cabot & Suenyos Garau, són un dels protagonistes. També torna a Menorca la cantautora Maria Jaume, però aquesta vegada ho fa amb tota la banda. La quota mallorquina no s’acaba aquí, sinó que Jorra i Gomorra i Saïm també s’estrenen a l’illa petita. Tancaran el festival els Power Burkas, grup grunge d’arrel vigatanes i menorquines que enganxa amb un estil psicodèlic i postmodern.
Tanmateix, una de les alegries és tenir paisans dins el cartell: Verlaat, el grupet menorquí hereu d’Antònia Font, oferirà un show-case com avançament del seu primer EP que es presenta aquest estiu. Els horaris dels concerts estan per confirmar a l’espera de la normativa del moment, tota la informació relativa s’anirà actualitzant a través de les xarxes socials de Grahame Pearce.

Entrades i Serveis
La disposició del camp de futbol, amb una capacitat per a 400 persones, estarà distribuïda en taules de màxim 6 persones per garantir les mesures de prevenció. Els serveis de beguda i menjar, a càrrec de la Grahame, se serviran directament a taula. Les principals opcions gastronòmiques són cortesia de l’empresa Ingredients de Ciutadella i LaLola, un nou establiment de slow-food amb àmplia oferta vegetariana.

També s’habilitarà una zona de repòs a la qual es podrà accedir durant tot el capvespre sempre amb aforament controlat. Aquesta corner-bar, en mans de Pindapoi, mestres dels mojitos, oferirà sucs i combinats amb un fil musical alternatiu per les estones buides entre concert i concert.

L’organització també facilita un servei de bus des de Ciutadella, Alaior i Maó gràcies a una col·laboració amb NuraTravel. Trobareu tots els detalls a la web del festival: https://grahamepearce.es/grahame-pearce-fest

Les entrades, a un preu únic de 15 euros amb consumició inclosa, es posaran a la venda avui mateix a través de la pàgina https://grahamepearce.es/grahame-pearce-fest

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.