Queden inaugurats els Dies de Flors i Música d’Alaior

Aquest matí, el batle José Luis Benejam, acompanyat per Tiago Reurer, regidor de Cultura, Txiqui Arévalo, regidor de Brigades, Joana Mercadal, de Floristeria Estel, i representants de la Brigada d’Obres i Brigada de Jardineria, han donat el tret de sortida a Dies de Flors i Música, l’activitat que omplirà de colors i bon ambient el nucli urbà del poble.

L’edició d’aquest any està inspirada en la música, i els dissenys de les ornamentacions han estat creats a partir d’aquesta temàtica.

Per tal de complementar els diferents escenaris florals, l’Ajuntament també ha organitzat actuacions musicals que tindran lloc a diferents espais del municipi durant tot el mes. Demà, de 12 a 14h tindran lloc aquestes actuacions:

1.Batulo: al costat del restaurant Can Jaumot. 2.Mervils Duo: al costat del Bar Transparent.
3.Ten String Trio: al costat del restaurant Es Festuc.

L’itinerari dels diferents escenaris d’Alaior decorats amb motius florals és el següent: Plaça Nova, Ajuntament d’Alaior, Plaça Constitució, carrer Menor, Dalt es Fossar, plaça des Ramal, el pont del carrer Sant Josep, avinguda del Pare Huguet, carrer des Ramal, i les entrades d’Alaior.

El batle d’Alaior ha volgut animar a tots els menorquins i visitants a atracar-se a Alaior durant aquest mes per gaudir de les decoracions, el bon ambient i les actuacions musicals «des de l’Ajuntament volem seguir ajudant a dinamitzar el comerç i la restauració local, organitzant activitats tan atractives com aquestes, que són tot un reclam per venir a Alaior».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.