Tot a punt pel 50ena edició del Campionat de Pesca de Serrans del Club Nàutic Ciutadella

Tot a punt perquè aquest dissabte dematí el Club Nàutic Ciutadella organitzi un any més tard del programat per la pandèmia de la covid-19 la 50a edició del Campionat Social de Pesca de Serrans 2021. Aquest dissabte es viurà la primera de les dues proves programades per aquest històric campionat de pesca recreativa que suposa les noces d’or en el CN Ciutadella.

La zona de pesca per la vintena de pescadors prevista serà de lliure elecció però degut a les previsions de la meteorologia segurament els participants cercaran refugi de vent a la tramontana de Ciutadella.

La sortida del 50 Campionat Social de Pesca de Serrans 2021 està programada per les 7h del matí i
la pesada, respectant tots els protocols per la covid-19 de distància i seguretat, a les 11.30h.
Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *