Josep Marquès, medalla d’or a la Copa Balear 2021 de 200 m de piragüisme

Medalla d’or il·lusionant per el palista del Club Nàutic Ciutadella, Josep Marquès, a la Copa Balear 2021 de 200 metres Júnior i Sénior celebrada aquest dissabte matí a Alcúdia (Mallorca). Molt bones sensacions per a Marquès, com ell mateix reconeixia, amb aquesta primera posició de la Copa Balear, “trobat-me inclòs millor que a la Copa d’Espanya celebrada fa poc”, ens diu el palista.

Marquès ha acabat guanyador dels 200 metres en una prova que no és la seva especialitat. Per açò, una demostració de què Josep Marquès (CNC) es sent molt millor, de cara al Sel·lectiu Nacional dels 500 metres a Galícia, “què és el nostre objectiu”.

Marquès a Alcúdia ha marcat finalment un temps de 0:37:49, superant en un segon al segon classificat, Albert Badia, del RCN Palma.

“Punt molt positiu de cara a la pròxima Copa d’Espanya de 500m que viurà pròximament a Verducido (Galícia). En aquest sentit és remarcable la gran feina que està fent Vinca Escandell amb ell”, comenta content el director tècnic de piragüsime del CN Ciutadella, José Luis Moles.

Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *