Aiton II i Marlin es disputen la primera plaça del 50 Campionat de Pesca de Serrans

Aquest dissabte el Club Nàutic Ciutadella ha acollit una esperada primera prova del 50 Campionat Social de Pesca de Serrans 2021. Unes noces d’or que no es van poder dur a terme el 2020 per la pandèmia de la covid-19 però que ara sí ha vist la llum. En aquesta primera de les dues proves del Social 2021 del CN Ciutadella es van apuntar 16 barques a aquesta prova. Destacar però un parell d’abssències de participants habituals, ja què va coincidir amb una prova de la secció de pesca submarina que es celebrava també aquest dissabte i confiant que puguin ser-hi a la segona i definitiva. Fins a cinc embarcacions van complir amb el cupo de captures arribats ja en el Moll de la Trona del CN Ciutadella, presentant 10 quilos de serrans a la corresponent pesada, celebrada amb tots els protocols de seguretat per la pandèmia de la covid-19.

Amb molt poca diferència, gairebé menys de 100 grams, es disputen la primera posició del 50 Campionat Social de Pesca de Serrans 2021 l’embarcació Aiton II i Marlin, seguits a la classificació provisional per Selarroc, La Sirenita i Minurka Mar.

Marc Triay Capó, de només quatre anys, va ser el pescador més jove de la prova, amb el seu avi Bep Capó, veterà de la secció de pesca d’Es Nàutic.

Una vegada realitzada la segona i definitiva prova de la setmana que ve, Es Nàutic prepara una barbacoa per a tots els participants, per celebrar els 50 anys d’aquest acte social.

Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *