Gabriel Company, es reunirà dimecres amb els presidents de juntes locals, alcaldes i portaveus municipals de Menorca

El president del PP-Balears, Gabriel Company, es reunirà dimecres que ve a Menorca amb els presidents de les Juntes Locals, alcaldes, cap de llista i portaveus el Partit Popular als Ajuntaments de Menorca.

Company es desplaça a l’illa, acompanyat del secretari general Antoni Fuster, per mantenir una de les periòdiques reunions de seguiment i coordinació amb els representants menorquins a les institucions. La presidenta insular, Misericòrdia Sugrañes, a més d’amfitriona coordina la trobada que es produirà a la seu de PP a Alaior.

En aquestes trobades es revisen els assumptes d’actualitat, es traça una línia de coordinació interinstitucional i es fixen estratègies de futur, així com també per transmetre les novetats i orientacions de l’Executiva Nacional.

La reunió de dimecres és la primera que es produeix després de la celebració en el mes de març de el XII Congrés insular, en què Misericòrdia Sugrañes va sortir escollida com a presidenta del PP-Menorca per a un període de quatre anys.

Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *