Mes de mil firmes contra la retallada horària al Centre de Salut de Ferreries Comunicat del PP-Ferreries

Tot i que des del dilluns 3 de maig l’IbSalut ja aplica la retallada a l’horari d’obertura del Centre de Salut de Ferreries –decisió presa de forma unilateral i sense tenir en compte ni el parer ni la opinió de la gent de Ferreries– des del nostre grup no volem donar aquest tema per finiquitat de cap de les maneres.

No és de rebut que l’IbSalut actuï amb aquesta unilateralitat, sense tenir en compte ni al poble de Ferreries ni al seu Ajuntament, que al cap i a la fi és el propietari de l’edifici on es troba el Centre de Salut, i que tan sols per aquest motiu, les seves opinions haurien de ser tingudes en compte a l’hora de decidir-ne el funcionament.

Arrel de les intencions de l’IbSalut, tretes a llum per part del nostre grup, es va produir una mobilització de la ciutadania de Ferreries, que va derivar en una reacció per part de l’Ajuntament en forma de moció, recolzada per tots els partits de la corporació, en la que es rebutja aquesta retallada horària i es demana que es torni a l’antic horari d’obertura fins les 22h.

Per altra banda, durant aquests darrers dies s’han estat recollint firmes en diferents punts del poble, iniciativa engegada per un grup d’usuaris descontents amb la mesura i que des de el principi ha comptat amb el recolzament i suport del nostre grup.

En concret s’han recollit, en tan sols quinze dies, un total de 1027 firmes contra aquesta retallada horària (moltes gràcies, Ferreries!). Creiem que es un suport prou important com per a que sigui tingut en compte. Aquestes firmes seran formalment presentades i entregades a l’Ajuntament de Ferreries, per tal de que també siguin remeses a l’IbSalut, i se’ls hi faci saber que una part molt important de la ciutadania de Ferreries no accepta aquesta retallada en el servei, i exigeix la tornada a l’antic horari fins les 22h.

No podem acceptar cap retallada en salut publica sinó tot el contrari, exigim més inversions i recursos per millorar de forma efectiva el servei, sense tocar l’horari que teniem a Ferreries.

Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *