Setmanari El Iris del 23 d’abril de 1946

Degà de la prensa escrita de l'Illa

  • A l’edició del Setmanari El Iris del 23 d’abril de 1946 a la portada es publicaven els següents temes: Triomfal actuació de Graciano i Renata Tarragó al Cercle Artístic de Ciutadella, organitzat per Amics de les Arts i la Delegació d’Educació i descans. Van interpretar obres de Falla i Albéniz, entre altres. S’inaugurava el III Saló de Pintors Menorquins, organitzat per la Caixa de Pensions i per a la Vellesa. Entre els participants José Roberto Torrent.
  • S’anunciava l’estrena a Ciutadella de l’obra del Duque de Rivas, “Justícia y Lealtad” a càrrec de la Companyia d’Educació i Descans que dirigia José Delfín Serra. Entre els actors Josep Al·lès Quintana, Albert Serra, Andreu Galmès, Domènec Carulla i Francesc Marquès, entre altres.
  • “Papà Lebonnard” s’estrenava també a Es Castell amb un ple total.
  • Homenatge de la família salesiana al director de Ca los Padres, Pau Baraut.
  • Era batiada la filleta Maria Rosa Casasnovas Capella, filla de Antoni i Teresa.
  • Es beneïa la nova imatge del Sant Crist de la Parròquia de Sant Francesc, venerada a la Capella de les Ànimes. Van ser els seus padrins Àngela Sintes Anglada i Àngel Allès Bosch.
  • El Ciutadella guanyava per 4-0 a l’Unió Esportiva Maó.
  • L’Ajuntament de Ciutadella nomenava Fills Il·lustres a Manuel Salord Moll, bisbe de Tortosa; Josep Maria Ruíz Manent i al polígraf Rafel Oleo i Quadrado.
  • S’acordava elegir, en la sessió plenària del 17 d’abril de 1946, la Junta de Caixers que havia de presidir les Festes de Sant Joan del bienni 1946-1947, que a elecció de l’Ajuntament quedava constituïda de la seguent manera: Joan Gornés Salord, caixer capellà; Simón de Olivar Canet, baró de Lluriach, caixer senyor; Josep Enrich Servera, Ses Arenes, i Joan Benejam Mesquida, Es Banyul, caixers pagesos. Josep Mestres Gorrías, caixer menestral casat i Gabriel Pons Moll, Torre del Ram, caixer fadrí pagès.
Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *