El “Chica Txeca” vencedor de la Regata Interclubs 2021

Després d’un començament d’any amb moltes anul·lacions de proves de creuers, unes per falta de vent i altres per excés, arribava a Ciutadella i de la mà d’Es Nàutic (CNC) l’esperada Regata Interclubs 2021. Després de l’arribada i compensar els temps pels seus corresponents Ràtings, el flamant guanyador absolut de la prova organitzada per la secció de creuers del Club Nàutic Ciutadella era el Chica Txeca (CN Ciutadella) de Toni Pons Faner, que es troba en un moment excepcional.

Les classificacions quedaven, en la Classe 4: 1- Chicory, de Xavi Cardell (CNC); 2-Physical, e M. de la Mar López (Nàutic Colònia Sant Pere); 3- S’aviMiki, de Miguel Pons (CNC). En la Classe 3: 1- Chica Txeca, de Toni Pons (CNC); 2- Lampo Rosso, de Joan Jofre (Nàutic Colònia de Sant Pere) i 3- Wanderlust, de Josep Pons (CNC).

La Regata Interclubs 2021 es vivia a Ciutadella amb una previsió de bon temps i temperatures, fet que suposava que fos una de les edicions més nombroses en participació, amb 22 creuers procedents de Mallorca, amb els clubs nàutics de Pollença, Alcúdia, Colònia de Sant Pere, Porto Colom i Sa Ràpita; i de Menorca, del Club Nàutic Fornells i Club Nàutic Ciutadella, amb l’única abssència del Club Maritimo Mahón.

Capvespre de dissabte espectacular a la badia de Ciutadella, amb 34 creuers a la línia de sortida, vent d’entre 10-12 nusos del Sud, mar pràcticament plana i sol. Les millors condicions per a navegar en un recorregut de deu milles aproximades, amb un primer tram de cenyida fins al Cap Negre, seguit d’una popa fins al Cap de Menorca; un altre tram de cenyida fins a virar una balisa i rumb a l’entrada del Port de Ciutadella, on estava situada la línia d’arribada. En aquest últim trama el vent ja havia pujat fins a 15-16 nusos. Des de la sortida es destacaven ja els creuers del club amfitrió, CN Ciutadella, Chica Txeca i Wanderlust, dels germans Toni i Josep Pons Faner, seguits pel nou creuer Bitxet de la flota de Ciutadella, de Toni Cavaller, creuant en aquest ordre la línia d’arribada.

Simplement espectacular veure la flota amb els Spys pujats en el tram de la popa, imatges no fàcils de veure amb tantes embarcacions a la badia. I la cara de satisfacció de tots els participants a l’arribada a port després de la regata.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.