El President del Cercle d’Economia es reuneix amb el President de Vueling per parlar sobre la connectivitat aèria de Menorca

El President del Cercle d’Economia de Menorca, Francisco Tutzó i el President de Vueling, Marco Sansavini s’han reunit aquest dilluns a Menorca per parlar sobre la connectivitat aèria de l’illa. Entre d’altres qüestions, s’ha traslladat a la companyia la importància cabdal que te l’enllaç aeri entre Maó i Barcelona tant pels residents com pels no residents, amb la petició de buscar noves solucions que ajudin a millorar-ne la connectivitat tant des del punt de vista tarifari com de servei.

Des de Vueling, Sansavini s’ha posat a disposició del Cercle per poder fixar una mesa de diàleg conjunta entre les dues entitats per estudiar i analitzar quines propostes es podrien incloure. Per la seva part, Tutzó ha declarat que la millora del transport aeri és una de les reivindicacions de la societat menorquina des de la qual l’entitat s’ha fet sempre ressò i ara es tindrà la oportunitat de treballar-ho conjuntament, després d’aquesta primera trobada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.