Finalitzen les obres de millora del Passeig Marítim de Sant Jaume a Alaior

L’Ajuntament d’Alaior ha conclòs les obres de reforma del Passeig Marítim de Sant Jaume, una inversió molt important per aquesta urbanització.

José Luis Benejam, batle d’Alaior, ha destacat que «amb aquesta última millora, el Passeig Marítim de Sant Jaume llueix ara completament diferent, sent un espai molt més còmode i agradable pels passejos, aconseguint un entorn urbà més amable. Aquest equip de govern segueix complint amb un dels principals objectius marcats, que era continuar millorant les nostres zones més turístiques».

L’actuació ha consistit en la millora i remodelació de la vorera nord del Passeig, uniformitzant la vorera a un mateix tipus d’acabat, i ampliant-la a 1.50m.

Aquesta obra dóna continuïtat a la reforma duta ja a terme a la part sud del passeig, on també es remodelaren completament les voreres.

La reforma també ha contemplat el canvi de les canalitzacions d’enllumenat als dos extrems del passeig, per a la posterior substitució dels bàculs i lluminàries.

També s’han col·locat vorades de formigó noves, tal com ja es va fer a la vorera sud i s’ha aprofitat perquè els passos de vianants s’adaptin a la supressió de les barreres arquitectòniques.

Cal destacar que aquesta era una obra molt demandada pels veïns i veïnes de la zona.

Aquesta actuació se suma a les ja realitzades durant els últims anys a la urbanització de Sant Jaume, com la creació del passeig de vianants de l’Avinguda del Prat, o la construcció del parc infantil, també al Passeig Marítim.

El projecte, que ha tingut un cost de 114.919€ (IVA inclòs), ha estat sufragat íntegrament per l’Ajuntament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.