Com es presenta la nova temporada turística?

Aquesta setmana entrevistam a l’empresari turístic José Guillermo Díaz Montañés, director general d’Artiem Hoteles i una de les veus més autoritzades per a parlar de turisme a la nostra illa, pel que us recomenam llegir i analitzar els seus raonaments, propostes i iniciatives davant una temporada, incerta encara, que s’espera que vagi de menys a més i que inclús es pugui allargar als mesos d’octubre i novembre.

El ritme de vacunació i les economies familiars en seran peça clau d’aquesta recuperació, com també les ganes que hi ha de sortir, de viatjar, de desconnectar i açò pot ser la peça clau de que tinguem a la fi una bona temporada. De fet des de les Administracions en són també optimistes, però Díaz Montañés té clar que els polítics han de generar confiança amb missatges clars i transparents, no enviant missatges equívocs i creant incertesa.

Envers a les mesures adoptades fins ara a Menorca, el director general d’Artiem és ben clar i no es mossega la llengua: “S’haurien d’haver adoptat més mesures de franctirador, de microcirurgia, de confinar zones concretes… S’ha castigat a una població sencera, quan tal vegada era suficient amb un sector concret. S’ha avançat molt, també és cert, no s’assembla el que s’està fent ara amb el que es feia mesos enrere, però hauríem d’haver estat capaços de fer accions de franctirador”.

Estam davant una temporada en que ens hi jugam molt, i la responsabilitat personal i social és clau, més quan la situació actual de Menorca, que ha estat declarada zona vermella pels britànics, ve dels brots familiars, de trobades socials, esportives i laborals, que fan que, malgrat la situació sembli controlada, no és la que necessitam per tenir una bona temporada turística.

Campanya oferta Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *