El 100% de les platges urbanes d’Alaior obtenen la Bandera Blava

Cala en Porter

L’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor ha atorgat, per vuitè any consecutiu, el distintiu de Bandera Blava a les platges de Cala en Porter i Son Bou.

Aquest reconeixement certifica que tant la platja de Son Bou com la de Cala en Porter compleixen amb totes les exigències de sostenibilitat ambiental, serveis, qualitat d’aigua, condicions de seguretat accessibilitat, sanitat, gestió ambiental i neteja, i suposa un gran control en el compliment de tots els requisits, dividits en quatre àrees:

1.Qualitat de l’aigua: la qualitat de l’aigua de bany a la platja durant la temporada anterior ha estat excel·lent. A més, s’han de prendre un nombre de mostres periòdiques per determinar la qualitat així com el compliment de la Directiva de Tractament d’Aigües Residuals Urbanes.

2. Informació i educació ambiental: hi ha panells amb informació sobre la platja, els ecosistemes litorals, juntament amb un codi de conducta per a aquests espais.
3.Gestió ambiental: la platja compleix amb la legislació ambiental, està neta i disposa d’una adequada gestió de residus. A més, compta amb banys públics. 4.Seguretat i serveis: la platja té accessos fàcils i segurs a més d’existir un equip de primers auxilis.

Mari López, regidora d’Urbanitzacions, Medi Ambient i Energia ha volgut agrair la feina duta a terme per part de Joan Coll, el coordinador de platges, qui duu a terme una magnífica tasca de coordinació als arenals del municipi.

«Aquest guardó posa de manifest la bona feina feta per part dels treballadors municipals perquè les nostres platges estiguin en les millors condicions. Ara més que mai, és essencial seguir potenciant Alaior amb aquests distintius, per seguir fent del municipi tot un pol d’atracció turística», ha remarcat López.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.