Setmanari El Iris del 4 de maig de 1946

Degà de la prensa escrita de l'Illa

A l’edició del Setmanari El Iris del 4 de maig de 1946 a la portada es parlava de l’exposició de pintura que es celebrava a La Caixa de Pensions amb la participació de 19 artistes i 72 obres exposades. Ciutadella havia celebrat per Sant Jordi la seva festa del llibre. La Capella Davídica amb els seus concerts sacres havia estat una de les protagonistes de la Setmana Santa a Ciutadella. Els salesians homenatjaven al seu director, Pablo Baraut.

Estava previst pel diumenge 5 de maig la benedicció dels camps de Menorca des de la muntanya d’El Toro a mans del Bisbe Bartomeu Pascual Marroig.

Exàmens a l’escola elemental de pesca per als patrons i pescadors ciutadellencs que treien titulació, entre ells: Joan Pons Juaneda, Antoni Anglada Marquès, Josep Seguí Serra, Manuel Pérez Reynés, Antoni Cerdà Cifré, Joan Salord Pons, Miquel Parrona Vich, Bartomeu Alzina Amorós, Pere Fuster Massanet, Joan Mercant Moll, Josep Sastre Barceló, Francesc Pons Tortella, Josep Salord Marquès, Lluís Cabrisas Caules, Antoni Caules Mercadal, Francesc Marquès Bagur, Joan Mas Amengual i Gabriel Cerdà Cifré.

El Ciudadela guanyava per 1-2 al Mercadal al camp de Sant Martí.

L’Ajuntament autoritzava a Antoni Mascaró Rosselló, a obrir la seva caseta del joc de la rata durant les principals festes de l’any a Ciutadella amb dos llocs fixes, plaça Espanya i plaça des Born. També s’autoritzava a Aurelio Girós instal·lar per les festes de Sant Joan un aparell de barques-noria i una barraca de tir al blanc.

Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *