Visita de l’ambaixador permanent d’Espanya a la UNESCO per conèixer Menorca Talaiòtica

Els dies 26, 27 i 28 de maig el senyor Juan Andrés Perelló Rodríguez, ambaixador permanent d’Espanya a la UNESCO, visitarà Menorca juntament amb la subdirectora general de Gestió i Coordinació dels Béns Culturals, Pilar Barrero, per conèixer de primera mà la candidatura de Menorca Talaiòtica a patrimoni mundial de la UNESCO el 2022.

El dia 26 de maig a les 09.30 h la presidenta del Consell Insular de Menorca (CIM), Susana Mora; el conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura del Govern de les Illes Balears, Miquel Company; el conseller de Cultura del CIM, Miquel Àngel Maria; l’equip de govern, i representants del Ministeri de Cultura rebran l’ambaixador a la Sala de Plens del CIM (Maó). A les 11 h, tindrà lloc una sessió de treball amb la Comissió Permanent de Menorca Talaiòtica i els actors implicats.

Els dies 27 i 28 de maig, l’ambaixador permanent d’Espanya a la UNESCO recorrerà els principals jaciments talaiòtics i paisatges associats de Menorca Talaiòtica, acompanyat per membres de l’equip de la candidatura i, en cada cas, per experts en el lloc i els seus atributs.

El programa de la visita és el següent:

• Dimecres 26 de maig
– 09.30 h Recepció per la presidenta del CIM, el conseller de Cultura del Govern de les Illes Balears, el conseller de Cultura del CIM, l’equip de govern i representants del Ministeri de Cultura a la Sala de Plens del CIM (Maó).
– 11.00 h Reunió amb la Comissió Permanent de la candidatura i actors implicats a la seu del CIM (Maó).
– 16.30 h Visita als poblats talaiòtics de Talatí de Dalt i Trepucó (Maó).

• Dijous 27 de maig
– 09.00 h Recorregut pels jaciments talaiòtics i paisatges associats del migjorn central i occidental inclosos a la candidatura: Torre d’en Galmés i naveta des Tudons.
– 17.00 h Visita als poblats talaiòtics i necròpolis de Torralba d’en Salord, So na Caçana i Calescoves (Alaior).

• Divendres 28 de maig
– 09.00 h Breu recorregut panoràmic pel tram costaner de Tramuntana, inclòs el bé proposat.
– 11.00 h Reunió de recapitulació i suggeriments al Centre d’Interpretació de s’Albufera des Grau.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.