Actes 8 Març

El Consell Insular col·labora amb Canal Cocina per promocionar la gastronomia local de Menorca

L’equip de producció de Canal Cocina, acompanyats per la presentadora i influencer, Verónica Zumalacarregui, van gravar la setmana passada a Menorca diferents episodis pel seu programa de televisió que es podrà veure a Movistar +, Vodafone TV, Telecable, R, Grupo Euskaltel (Euskaltel, R y Telecable), Orange TV i Cable local. Es tracta d’una iniciativa que compta amb la col·laboració del departament de Projecció Econòmica del Consell Insular i es porta a terme en el marc de les accions promocionals de Menorca com a Regió Europea de Gastronomia.

Així, entre el 17 i el 22 de maig, van realitzar una ruta pels diferents indrets de la nostra illa per donar a conèixer la nostra riquesa gastronòmica i fomentar el nostre producte local. Cal destacar que aquesta iniciativa també ha comptat amb la col·laboració d’empreses privades del sector gastronòmic i turístic de l’illa.

Durant els dies de rodatge van visitar una finca per conèixer com s’elabora el formatge, van conèixer xefs locals, degustar plats tradicionals, visitar bodegues de vi, i mercats agroalimentaris. A més a més, també van visitar alguns indrets turístics de l’illa per donar a conèixer el nostre paisatge i algunes experiències turístiques com navegar en llaüt o passejar amb cavall.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.