La Copa d’el Rei i de la Reina defineix les ‘semis’ per a  avui diumenge, un últim dia de competició apassionant Les semifinals i finals es poden seguir en directe a través de marca.com

La Copa d’el Rei i de la Reina ja coneix els seus semifinalistes, després d’una jornada molt intensa i apassionant celebrada ahir a l’arena de Cala en Bosch a Ciutadella.

En el quadre femení, l’equip format per Tania Moreno i Daniela Álvarez es mesura avui matí amb el format per Sofia González i Ana Vergara, mentre que Evangelina Meteki i Erika Kliokmanaite s’enfrontaran a Natzaret Florian i Núria Bouza, per un lloc a la final.

En el quadre masculí, Timothée plâtre i Nathan Matos van avançar a semifinals i s’enfronten a Alejandro Horta i Fran Duc. Christian García i Hernán Tovar, per la seva banda, s’enfrontaran, també avui  Óscar Jiménez i Raúl Mesa per un lloc a la final.

La jornada d’avui diumenge es presenta d’allò més emocionant. Des de les 10 de matí es juguen les semifinals, per després donar pas als partits pel tercer i quart lloc i, més tard, les grans finals tant masculines com femenina.

A les 10:00 hores s’ha donat començament la semifinal entre Álvarez / Moreno i González / Vergara, mentre que a les 11.00 h. es mesuraran Florián / Bouza i contra Meteki / Kliokmanaite. Tot seguit, començaran les semifinals masculines. A les 12.00 hores es jugarà el partit entre Patre / Matos i Horta P./Duque. A les 13:00, es jugarà l’altra semifinal entre García / Hernán i Jiménez / Taula. Aquestes semifinals es podran seguir en directe a través de Marca.com.

Més endavant, a les 16:00 hores tindrà lloc el partit pel tercer i quart lloc femení, mentre que el masculí serà a les 17.00 hores. El plat fort de la jornada vindrà a les 18.00 hores amb la final de el quadre femení i a les 19.00 hores amb la final masculina, per coronar als primers guanyadors de la història de la Copa d’el Rei i de la Reina de vòlei platja. A les 20.00 de la tarda tindrà lloc el lliurament de premis als guanyadors per posar el fermall d’or a una competició que està sent d’allò més emocionant. Les dues finals podran seguir en directe en streaming de marca.com. El públic que s’ha acostat a les grades de les dues pistes de la Cala en Bosc està gaudint molt amb l’espectacle que estan brindant els jugadors.

Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *