Tóbal Torres guanya la 50ena edició del Campionat Social de Pesca de Serrans d’Es Nàutic


Dissabte a migdia en el Moll de la Trona es van conèixer els guanyadors probablement més especials dels darrers anys en el Club Nàutic Ciutadella i la seva secció de pesca recreativa. Es va celebrar la 50 edició del Campionat Social de Pesca de Serrans 2021, un trofeu viscut amb molt bon temps i amb un gran ambient de germanor, sempre respectant totes les mesures de distància, higiene i seguretat per la covid-19. Al final, el primer classificat d’aquestes noces d’or va ser l’embarcació MARLIN, de Tóbal Torres, junt amb en Pepo, les dues persones que més han fet perquè aquest campionat fos un èxit. La segona embarcació seria l’AITON II de Toni Juan i la tercera, SELARROC, de José Corrales.

La Peça Major l’agafaria la barca N’ANCLES, d’un dels veterans del club, Carlos Goñalons, pescant un Cap Roig de 1.650 kg.

Recordar que alhora de decidir els guanyadors, dins d’un campionat molt renyit i disputat, es fa una mitja del pes total i del nombre de captures; és a dir, no vol dir que el primer classificat sigui el que més pes ha agafat.

En qualsevol cas, máxima satisfacció entre tota la família d’Es Nàutic i molt especialment de la secció de pesca recreativa, que dissabte, amb el vicepresident del club, Salo Moll, van lliurar els premis.

Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *