El Servei de Salut incorpora 1.038 professionals de la categoria d’infermeria que han superat el concurs oposició

El Servei de Salut incorpora 1.038 professionals de la categoria d’infermeria que han superat el concurs oposició. Dels 4.435 aspirants que es van presentar en aquest procediment, 1.574 van superar l’examen. Avui s’ha publicat la llista definitiva de les persones que han superat el concurs oposició i que durant els propers dies podran escollir plaça.

De les 1.038 places, 189 són d’atenció primària i 849 d’atenció hospitalària. De les destinades a l’atenció primària, 155 són de Mallorca, 7 de Menorca i 27 d’Eivissa i Formentera. De les places d’atenció hospitalària, 481 són de l’Hospital Universitari Son Espases; 114 de l’Hospital Universitari Son Llàtzer; 51 de l’Hospital Comarcal d’Inca; 64 de l’Hospital de Manacor; 58 de l’Hospital General Mateu Orfila; 78 de l’Hospital Can Misses i 3 de l’Hospital de Formentera. Les places adjudicades representen aproximadament un terç de la plantilla fixa actual del personal d’infermeria del Servei de Salut.

Amb aquesta incorporació el Govern compleix el compromís de crear llocs de feina fixos a la funció pública. Aquesta és una mesura que millora la qualitat dels serveis assistencials i enforteix la xarxa sanitària pública. Des de l’any 2018, el Servei de Salut ha iniciat el procés de seixanta-quatre processos d’oferta d’ocupació pública, amb una total de 4.037 places oferides. D’aquestes, actualment n’hi ha prop de 3.000 amb el procediment selectiu en marxa; és a dir, el 71 % del total. Un 29 % d’aquestes ja s’ha adjudicat i els professionals que les han ocupades ja formen part de la plantilla estable del Servei de Salut.

De tots els processos, setze ja han finalitzat i han adjudicat 772 places. N’hi ha altres cinc pendents d’adjudicar 1.088 places. Actualment, hi ha altres categories professionals on el procediment selectiu de concurs oposició està en marxa, ja sigui amb la prova selectiva feta o pendent de dur-se a terme. Això són quaranta-tres processos, amb un total de 1.535 places

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.