Es Castell reforça la promoció turística

La regidora de Turisme, Ana Til, ha explicat que, de moment, l’oficina obrirà els capvespres, de dimarts a dissabte, en horari de 18 a 21 hores, i que aquest horari es podrà ampliar en funció de l’evolució de la temporada turística.

Per tal d’atendre els visitants, l’Ajuntament ha contractat una informadora turística i ha comptat amb el suport de la Fundació Foment del Turisme de Menorca.

Com l’any passat, l’oficina s’ubicarà al molí de Santa Creu, un
emplaçament que permet donar un nou ús a aquest monument emblemàtic de l’entrada del poble.

Materials promocionals

La regidora Ana Til també ha explicat que enguany, per tal de reforçar la promoció turística del municipi en una temporada tan important com l’actual, s’ha editat un tríptic promocional amb informació sobre els monuments i els espais més destacats des Castell, que estarà disponible en català, castellà, anglès i francès.

També s’ha gravat un vídeo promocional, amb imatges enregistrades amb un dron, que servirà com a presentació del poble.

Rutes històriques per Es Castell

En el marc dels actes de celebració del 250è aniversari, l’Ajuntament també està preparant diverses rutes històriques pel poble, que permetran descobrir alguns dels llocs més destacats de la seva rica història. Les rutes començaran les setmanes vinents.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.