Menorca promou el producte local a Madrid Fusión

Un total de 5 productors menorquins han assistit aquests dies a la fira gastronòmica de Madrid, “Madrid Fusion”, mostrant el seu producte i possant en valor l’essència del producte Made in Menorca.

Mel de la mà de Dolçamar, Gin Xoriguer, vi de les Bodegues Torralbenc, Subaida amb el seu formatge i l’Associació d’Oli de Menoca, ho han donat tot durant aquests dies.

Una fira que, tot i les mesures de restricció sanitàries, ha tingut força participació. L’estand de Menorca ha estat visitat per molta gent, interressant-se pel nostre producte i per la nostra illa. Menorca estira, Menorca agrada.

Enric Picanyol president d’oli de Menorca ha valorat molt positivament l’assistència de l’oli menorquí, comentant que ha donat visibilitat a la producció olística. Gin xoriguer, per la seva banda ha descatat l’oportunitat que ha donat Madrid Fusión, per aconseguir contactes comercials i donar a conèixer l’illa. La sensació generalitzada dels productors ha estat molt positiva.

Pilar Pons, directora insular d’Economia del Consell Insular, ha destacat la importància de donar l’oportunitat al petit productor a assistir a fires tan importants com aquesta, que, probablement, no podrien fer-ho sense el suport del Consell. “Posam en valor el producte local, que és una peça clau per a la societat i l’economia menorquines, de generació de llocs de feina, manteniment del camp, foment del consum sostenible i saludable. Donar-lo a conèixer arreu d’Espanya és una oportunitat de reactivació econòmica”. Pons també ha ressaltat la importància d’haver col·laborat la Conselleria d’Economia amb Foment del turisme, clau per fer visible Menorca i el seu producte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.