50 establiments participen a la 1ª Ruta de l’Hamburguesa Vermella Menorquina Establiments, restaurants i bars de tota l’illa es sumen a aquesta fita gastronòmica, que tindrà lloc des del 4 al 13 de juny.

L’Associació de Ramaders i Ramaderes de Bestiar Boví de Raça Menorca i Cómete Menorca han sumat esforços per organitzar la 1ª Ruta de l’Hamburguesa de Vermella Menorquina. Un esdeveniment que vol atracar la carn de la raça autòctona a tot tipus d’establiments de restauració. El format d’hamburguesa, que cada cuiner interpretarà a la seva manera per fer-les atractives i diferenciades les unes de les altres, pretén donar a conèixer la carn de Vermella Menorquina al gran públic, de manera assequible.

També vol ser una manera de donar entendre que la carn picada amb la qual es fa l’hamburguesa és una part important i de qualitat de l’animal, en el cas dels vedells de la raça autòctona, que passen estrictes controls que garanteixen la marca de qualitat Vermella Menorquina. Entre aquests controls s’hi troben la puresa de la raça de l’animal, la manera de cria i el benestar animal.

LA RUTA

Els 50 establiments de restauració que s’han sumat a la iniciativa es reparteixen per tota Menorca. Arribar a aquesta xifra suposa un èxit per assolir l’objectiu principal de l’Associació, que és el de donar visibilitat i valor al producte amb segell de qualitat Vermella Menorquina i que inclou carn, formatge i gelat.

Durant els dies de la Ruta també s’animarà als comensals a participar en un concurs amb el qual es sortejaran 4 lots de productes Vermella Menorquina. La manera de participar és publicar a la xarxa de Instagram una foto de l’hamburguesa, etiquetant els perfils de @vaca.menorca @cometemenorca i el perfil de l’establiment on s’hagi consumit l’hamburguesa.

En concret, formen aquesta ruta els següents establiments, que també es poden trobar en aquesta mapa:

Ciutadella:

 • Restaurant de Morvedra Nou
 • The Blarney Cala Blanca
 • Piqniq Los Delfines
 • Mostassa
 • Ses Voltes a Casa + Ses Voltes Espai Gastronòmic
 • Es Tast de na Sílvia
 • Mon
 • Ulisses
 • Arena Beach a Calan Bosch
 • Gastrobar Sa Clau
 • MedBar
 • Temptations
 • Miramar Cala Blanca
 • Cittadella
 • Yuzu Obrador
 • Es Born Bistro
 • Cafè Aurora
 • Racó des Palau

Ferreries:

 • Loar Ferreries
 • Hort de Sant Patrici

Es Mercadal:

 • Hostal Jeni
 • Es Tomàtic
 • Sol 32
 • S’Ambosta
 • Ca n’Olga
 • The Tapas

Fornells:

 • Jordi’s

Es Migjorn Gran:

 • Chic

Alaior:

 • Es Festuc
 • El Pulpo
 • Es Forn de Torre-Solí

Maó:

 • Urban Mô
 • Latitud 40
 • Can Miquel
 • Baixamar
 • Amarre
 • Restobar Mo
 • Calucha
 • S’Aturadeta
 • Taco Wey
 • Bar Pasaje de Madrid al Cielo

Es Castell:

 • Can Mito
 • Sa Cala

Sant Lluís:

 • Sa Tramuntana
 • Baraka
 • El Faro
 • Sa Pedrera des Pujol
 • Pan y Vino
 • S’Olivera
 • La Caraba

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *