Periodistes i agents de viatge de Barcelona descobreixen els productes locals de Menorca La Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) ha organitzat una acció promocional de manera conjunta amb la companyia Baleària.  

Un grup de vint-i-un periodistes, fotògrafs i agents de viatge de Barcelona han assaborit aquest dijous un dinar de productes locals a la finca i hotel rural Son Felip, a Ciutadella. Es tracta d’una acció organitzada per la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) amb l’objectiu de donar a conèixer i promocionar la gastronomia i els aliments de Kilòmetre 0, com el formatge, els embotits, el vi, o l’oli d’oliva… El grup ha pogut fer un recorregut per la finca, on es desenvolupa una agricultura regenerativa i orgànica basada en la producció d’aliments tradicionals de la zona; i ha participat en un taller d’elaboració de salsa maonesa just abans del dinar, en el que s’han servit albergínies plenes amb carn de vedella menorquina.

Els periodistes i agents de viatge han visitat avui l’illa convidats per la companyia Baleària, per assistir a l’estrena del primera travessia de passatgers lliure de carboni d’Europa amb el fast ferry Eleanor Roosevelt. Durant el trajecte des del port de Barcelona fins a Ciutadella, s’ha presentat el ‘XII Informe de Situació de les emissions de CO2 al món. Any 2019’ a càrrec de la Fundación Empresa y Clima (FEC). Entre els mitjans que han participat en aquesta convocatòria hi ha La Vanguardia, ABC, Catalunya Ràdio, el Punt Avui i Muy Interesante, entre d’altres.

 

Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *