Sant Lluís instal·la el seu primer contenidor de recollida de càpsules de cafè

Coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, l’Ajuntament de Sant Lluís ha instal·lat el primer contenidor específic per a recollir càpsules de cafè emprades. El primer d’aquests dispositius s’ha ubicat al Pla de Sa Creu, i en els propers dies s’instal·laran quatre contenidors més a tot el municipi, prop de les minideixalleries, per tal de fomentar el reciclatge d’un element que requereix un tractament específic.

A la vegada que s’instal·len aquests contenidors, des de l’Ajuntament es fa una crida a la població a utilitzar les tècniques més respectuoses amb el medi ambient.

Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *