L’Ajuntament organitza un programa especial per aquest Sant Joan atípic

Enguany, a causa de la pandèmia, ens trobam per segona vegada sense poder celebrar les nostres estimades festes de Sant Joan.

Des de l’Àrea de Festes de l’Ajuntament de Ciutadella, s’ha programat un mes de juny cultural, amb una programació especial per fer-nos viure un ambient més festiu que el de l’any anterior, però sempre en un entorn segur i amb un aforament limitat, per la qual cosa caldrà inscripció prèvia.

Entre l’oferta d’activitats destaca l’exposició organitzada a la sala d’exposicions del Roser amb el títol de “I que repiquin! Radiografia d’una societat en canvi”, que romandrà oberta fins al 26 de juny. També, el concert de “Música de festa” a càrrec de la Banda Municipal de Música, que tindrà lloc el proper 12 de juny a la colàrsega del port; els concerts organitzats a Can Saura per al cap de setmana des Be; i les activitats gastronòmiques de la mà d’alguns dels millors cuiners i rebosters del nostre municipi, que ens mostraran les seves versions de les receptes més típiques de les nostres festes i de les quals se’n podrà fer una petita degustació.

D’altra banda, enguany també podrem gaudir de les carotes pintades per Pau Faner, que romanen exposades a Can Saura i que es tornaran a rifar i a subhastar en benefici de Càritas i de TEA Menorca. Per altra banda, el web i les xarxes de “Sant Joan Ciutadella” estaran actives i, des d’allà, es tindrà accés a totes les activitats en línia a www.santjoanciutadella.com
Enguany l’Ajuntament tampoc ha volgut deixar de banda el tradicional cartell de Sant Joan. Els autors del cartell d’aquest any han estat els alumnes més joves del Centre Municipal d’Art, fet que valora l’esforç dels més petits del nostre municipi i la seva visió de la festa. Volem que aquest cartell sigui un premi per a tots ells i que, com l’any passat, en siguin els protagonistes. Ja es pot recollir a Can Saura i a l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament. Al web municipal s’hi troben totes les activitats programades des de l’Ajuntament per aquest mes de juny santjoaner.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.