Tria producte local Balear

El Museu de Menorca i el departament de Cultura del Consell Insular de Menorca organitzen un seminari en línia en el marc de les Jornades Europees d’Arqueologia

El seminari Actualitat de l’Arqueologia a Menorca: Projectes de Recerca tindrà lloc el 16 i 17 de juny de 2021. Durant dos capvespres, els 13 equips d’investigadors/es que actualment treballen a Menorca presentaran un estat de la qüestió de l’actualitat de l’arqueologia a l’illa.

Es tracta de crear un espai en línia d’interacció entre professionals i investigadors però amb un objectiu principal: que l’arqueologia i el patrimoni menorquí es doni a conèixer a la societat de la mà dels propis arqueòlegs/gues que treballen en els diferents jaciments arqueològics: Torre d’en Galmés, sa Mitja Lluna, Cornia Nou, Torralba d’en Salort, Rafal Rubí, Biniedrís, Sant Agustí Vell, sa Mola, Son Catlar i sa Cudia Cremada.

Coneixerem les darreres novetats amb temes relacionats amb gestió i protecció del patrimoni, l’ús de les noves tecnologies en l’àmbit de la investigació, i les descobertes més actuals de la recerca arqueològica a Menorca.

El programa amb totes les presentacions es pot descarregar a la pàgina web del Museu de Menorca i a la pàgina oficial de Menorca Talaiòtica.

Dades d’interès:
On: Plataforma Zoom
Quan: 16 i 17 de juny de 2021
Horari: 17.00 a 19.00 h. Cada dia
A qui va dirigit: a tots els públics
Cal inscripció Prèvia: Sí, a museu@museudemenorca.com o a través del web museudemenorca.com i es facilitarà l’enllaç de les jornades
Assistència lliure i gratuïta

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.