El Teatre des Born presenta la seva programació d’estiu amb 25 espectacles

Fins a vint-i-cinc espectacles formen la programació d’estiu del Teatre des Born. Onze són de grups i d’artistes locals; i catorze, entre nacionals i internacionals.

S’hi representarà l’òpera SERVA PADRONA, coproducció del Teatre des Born i del Teatre Principal de Palma, que comptarà amb la presència de Simon Orfila, Irene Mas, Andrés Salado, Joan Servera, Ana Cuéllar, Carme Amengual, Elionor Sintes i l’Orquestra de Cambra Illa de Menorca.

I Judit Nedermann, Diego El Cigala, Maria Arnal i Paco Ibáñez, Pau Vallvé, Albert Pla, Joan Miquel Oliver, Marco Mezquida amb el projecte TALISMAN, i Suso González amb el seu trio jazzístic són algunes de les propostes musicals d’aquest estiu.

Teatre amb el talent local: ALHAYAT o la suma dels dies, una obra de les germanes Foguet, Laia i Aura, que arriba a Menorca després de recollir èxits a Barcelona. La Mostra de Teatre en Família, una proposta educativa produïda conjuntament per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Ciutadella i el Teatre des Born, que tindrà lloc cada dijous del 15 de juliol al 5 d’agost entre el Teatre des Born i el pati de Can Saura.

Durant la temporada d’estiu 2021, el Teatre consolidarà la línia BornSocial i BornEduca, dues vessants que s’han testat durant els primers mesos de funcionament i han donat resultats molt positius. Aquestes dues línies tenen per objectiu apropar la cultura a edats i col·lectius específics amb la programació d’activitats especials i l’oferiment de descomptes.

Totes les entrades es podran adquirir a través del web del teatre o a la taquilla del Teatre mateix.

Des de la reobertura del Teatre, fa vuit mesos, s’hi han fet 45 representacions entre teatre, dansa i música, i 20 projeccions de cinema, de les quals un 70 % han estat d’artistes locals, i n’han pogut gaudir 15.000 espectadors. Des de La Fundació Ciutadella Cultura i del Teatre des Born, es segueix apostant per la cultura.

Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *