Comença la Sitges-Ciutadella 2021

Una trentena d’embarcacions participen des d’avui divendres en l’estimada regata Sitges–Ciutadella 2021. La prova d’altura, que celebra la seva novena edició, parteix avui migdia de la localitat catalana amb destinació a Ciutadella de Menorca. Una regata organitzada per el Club Nàutic Ciutadella i el Port de Sitges-Aiguadolç que torna amb més força que mai, amb una trentena d’embarcacions presents i amb Carles Codina Moll, competint amb bandera del CN Ciutadella.
Des d’Es Nàutic, màxima satisfacció per a poder recuperar la Sitges-Ciutadella, després que el 2020 no es pogués celebrar per la pandèmia de la covid-19.
El president del CN Ciutadella, Rafel Torrent, mostra la seva satisfacció, en nom de l’organització. «L’any passat no la vam poder fer i enguany sí toca, dins el retorn a la normalitat. Es important que comencem a fer coses com abans; no serà exactament com abans perquè aquesta regata arribava el Dissabte des Be a Ciutadella i després havia la ‘fritada’ dels pescadors, amb el sopar del lliurament de trofeus. Enguany no podrà ser però donam una passa endavant», diu satisfet Torrent.
Davant la previsió de poc vent, és complicat saber l’hora d’arribada i per tant Es Nàutic muntarà el dinar el diumenge migdia per als participants.
Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *