Actes 8 Març

Menorca desperta interés a la Fira B-Travel de Barcelona

La Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) assisteix des d’ahir i fins demà diumenge a la fira B-Travel, que es celebra al recinte de Montjuïc de Barcelona. Durant les primeres jornades ja s’ha constatat el gran interès que desperta Menorca entre el públic general que visita aquesta fira.

L’illa hi assisteix individualment amb un estand propi i separat, ubicat al passadís principal, per la mateixa zona on hi ha la resta de les Illes Balears. Menorca exhibeix grans imatges de reclam que destaquen l’oferta de natura (tant de costa com de camp), turisme actiu (Camí de Cavalls) i cultura (Menorca talaiòtica). Per tal d’oferir informació segura, hi ha codis QR dels mapes i fulletons a disposició del públic, tot i que també s’entreguen en format físic si ho demanen.

L’estant, de fusteria blanca, compta amb una torre d’alçada considerable que facilita que els visitants el puguin divisar des d’enfora. I és que a Barcelona és habitual que els assistents cerquin l’estand de Menorca, de manera que sempre es registra una alta afluència de públic de qualitat, molt interessat en els diferents aspectes del destí. Els professionals de la Fundació que atenen el públic que visita l’estand constaten que una part fa consultes genèriques sobre l’illa perquè hi vol viatjar per primera vegada, però també són molts els que ja coneixen la destinació, són viatgers repetidors, i sol·liciten informació més concreta sobre novetats, llocs i activitats que no siguin els típicament turístics, amb consultes molt específiques relacionades amb els seus interessos personals.

La fira B-Travel es reprèn després que l’any passat es vagi suspendre per la pandèmia. El 2019, va comptar amb 200 expositors i prop de 36.000 visitants. D’aquests, el 92% es va declarar satisfet o molt satisfet, i un 77% afirmà que decideix el seu lloc de vacances al saló. Pel que fa a l’actual edició, hi ha menys expositors però es constata una bona afluència de públic igualment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.