Setmanari El Iris del 25 de maig de 1946

Degà de la prensa escrita de l'Illa

A l’edició del Setmanari El Iris del 25 de maig de 1946 a la portada es parlava de la gran festa patronal dels antics alumnes salesians i de la magna processó de Maria Auxiliadora a celebrar el dijous dia 30 de maig. També el Frente de Juventudes es preparava per a la festa de Sant Ferran i la pagesia de Menorca havia celebrat la festivitat del seu patró, sant Isidre. La jove pianista catalana, Maria Rosa Caminals, havia actuat a Ciutadella.

El gremi de forners de Menorca estava preparant la festa de sant Honorat, el seu patró.

A la parròquia de Sant Francesc, de Ciutadella, es casaven el metge Blas Llopis Faner i Ana Melià Tudurí. Va presidir la cerimònia el senyor Jaume Gener Campins. Van ser testimonis de les noces: Francesc Moll Vivó, Josep Capella Juan, Antoni Moll Rosselló, Jaume Tudurí Gornès, Agustí Sintes Tudurí i Antoni Anglada Marquès. Els nuvis van passar la seva nit de noces al lloc de Sa Marjaleta.

Era batiat a la Catedral Matías Carlos Torrent Campins, fill del pintor Pepe Torrent i Joana Campins. Van ser els seus padrins els seus avis materns, Matías Campins i Margarita Bosch.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.