Ciutadella massificada durant aquests dies

L’epidemiòleg Maties Torrent, diu, en aquestes mateixes pàgines, que el motiu de no celebrar Sant Joan enguany és perquè hi ha una pandèmia, així idò, a què és degut que Ciutadella estigui massificada els dies de (no) festa?…la resposta la tenim en els fets d’aquest passat cap de setmana en què hem viscut actituds imprudents, aglomeracions, incompliment de les normatives (la sanitària, però també la cívica), faltes de respecte als vesins i residents, brutor pels nostres carrers, etc. Ciutadella ha viscut un botellot constant durat el cap de setmana. És el què volem?…és el què hi queda d’un Sant Joan sense Qualcada?…

Els comentaris a peu de carrer són de ràbia, de resignació, de pena…alguns vesins es queixen de la poca implicació de les administracions, de les “poc contundents” actuacions policials…”I si jo m’he de quedar a casa – diuen – perquè permeten que el jovent faci botellot pels carrers?”.

No oblidem que el perill de rebrot de casos de Covid 19 persisteix, no oblidem que encara hi falta molta gent, especialment joves, per vacunar. No oblidem que si els ciutadellencs no podem fer festa és perquè encara hi ha una pandèmia enmig del carrer. Idò, no ho sembla.

No ens cansarem de demanar “seny” des d’aquestes pàgines  perquè pensam que és la única manera de  poder avançar en la carrera contra la pandèmia; almenys pel que fa referència a nosaltres com a ciutadans. Tanmateix, com que nosaltres si creiem que Sant Joan es pot celebrar de manera íntima i de portes cap endins, respectant el moment històric que esteim passant i cercant l’essència santjoanera dins cada un de nosaltres, vos desitjam unes bones festes de Sant Joan 2021.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.