El PP demanarà responsabilitats a l’equip de Govern per la macro botellada constant que pateix Ciutadella Juaneda denuncia la indignació dels ciutadellencs davant la impasivitat municipal

El portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Ciutadella, Antoni Juaneda, ha assegurat que desgraciadament s’estan complint les pitjors previsions en el tema d’aglomeració de gent per Sant Joan. Es Diumenge des Be ja va ser una prova per a veure com anava i ja es van produir situacions lamentables i “sembla que aquí ningú pren mesures i l’equip de govern de l’Ajuntament de Ciutadella ni hi és ni se’ls espera”.

Juaneda reconeix que la gent de Ciutadella està indignada davant aquesta situació, amb un sentiment de tristor i de pena per no poder celebrar ses festes i “resulta que vénen milers i milers de joves, que ni s’estimen sa festa, ni la coneixen i sols han arribat per a fer una macro botellada”.

El portaveu dels populars considera que açò no és de rebut i que s’han d’assumir responsabilitats i espera que avui i demà, dies 23 i 24 de juny,  els dispositius policials actuïn. “Ses forces de seguretat i són per açò, per a evitar situacions il·legals, irregulars, indesitjables i per a posar ordre. L’Ajuntament en té la responsabilitat, juntament amb l’Administració Insular de l’Estat”. Juaneda manifesta que “per tant creim i exigim que avui mateix hi posin remei per aturar aquesta situació que encara continua i que podrem lamentar molt de temps i des del Partit Popular creim que s’ha de fer molt més per arranjar aquesta situació, i si no es fa demanarem responsabilitats sèries a la batlessa i a l’equip de govern.

One Comment on “El PP demanarà responsabilitats a l’equip de Govern per la macro botellada constant que pateix Ciutadella Juaneda denuncia la indignació dels ciutadellencs davant la impasivitat municipal

  1. Molt ben dit Sr Juaneda, aquesta situació no s’ ha de repetir, esteim masacrant ses nostres estimades festes i mus sentim fatal. I jo dic: si venen milers de persones de fora, ho sabem i ho permitim, almenys dotem es poble de serveis bàsics i indispensables per paliar el desastre, W.C públics no n he vist (hi ha carrers als que no pots passar per l olor), papereres a rompre, organitzar actes per desviar i diversificar aquesta joventud que vol festa, concerts diversos a ses afores, amb mides de seguretat, informació detallada als barcos i avions del permès i no permès….etc, etc. Bones Festes ciutadellecs i ciutadellenques, que tot millori.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.