Restauradors de Menorca exigeixen responsabilitats pel macrobotellón de Sant Joan

Ivan Martin- EFE: El president de l’Associació d’Hostaleria i Restauració de Menorca, José Bosch, exigeix ​​responsabilitats per la concentració de centenars de joves en el macrobotellón d’aquesta matinada al Pla de Sant Joan de Ciutadella.

“Era d’esperar, però el realment sorprenent és que no hi hagi una resposta, ni mesures preparades o un mínim control policial dissuasori. Són unes imatges indignants i demanem explicacions per això. Què ha fet tot aquest temps la Junta de Seguretat de Sant Joan ? “, ha precisat a Efe.

Bosch ha qualificat el macrobotellón de “vergonyós” i ha recordat els esforços dels restauradors durant la pandèmia per seguir endavant amb els seus negocis.

“Veure desastres com el d’avui i que es permeti des de l’administració és una presa de pèl. No tenim paraules per expressar la nostra indignació, perquè a més ho veníem avisant fa dies”, ha exclamat.

El president de l’associació dependent de la CAEB ha assegurat que les responsabilitats han de recaure des del consistori de Ciutadella fins Delegació de Govern, passant per Ports de les Illes Balears.

“Poca gent de Ciutadella hi havia ahir a la nit  al macrobotellón d’Es Pla. A la urbanització on visc m’he trobat en els jardins d’un hotel que està tancat com a conseqüència del coronavirus amb desenes de joves amb sacs de dormir. És intolerable, i la policia sense passar “, ha denunciat.

2 Comments on “Restauradors de Menorca exigeixen responsabilitats pel macrobotellón de Sant Joan”

  1. Es restauradors no poden amb aquest desastre, fan una feina bestial, aguanten despropòsits, impagats, massificació de persones que esperen per entrar als lavabos i mal emprar.los moltes vegades ( perk de públics no n hi ha, mils de persones cercant racons o bars per orinar). Creis que estàn contents pes negoci? Jo se que no, podría ser.ho amb menys gent i més ordre. No tot val. Se senten impotents davant sa situació. Donen es call i encara reben queixes. “El mundo al revés” Que l any qui ve s organitzi millor, ojalà! Ànims a tots!

  2. LIBERTAD, pregonava la presidenta del PP de la Comunidad de Madrid i els restauradors d’allà (i d’aquí) li reien les gràcies. Idò, si volíeu brou, dues tasses. Perquè com deim per aquestes terres, no és lo mateix pigar que rebre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.