Clara Mendoza participa a la prestigiosa Regata Lago Di Garda 2021

La regatista del Club Nàutic Ciutadella, Clara Mendoza, està aprofitant i molt aquests dies de Sant Joan i post festes ja què es troba participant, en la classe Optimist, en una nova edició de la prestigiosa Regata Lago Di Garda 2021, en el llac més gran i reconegut a Itàlia. És una cita internacional en la què es reuneixen més de 500 regatistes de la classe Optimist i es disputa al nord del llac, a la localitat de Riva del Garda.

Clara Mendoza (CN Ciutadella) encara aquest diumenge la recte final en aquesta regata de caire internacional, convidada amb l’equip de regates de RCN Port de Pollença. Junt amb altres equips de Mallorca, Medonza i companyia estan competint aquets dies a les prestigioses regates internacionals del Lago di Garda.

La talentosa regatista CNC disputa les proves programades en la seva categoria i per Mendoza aquesta experiència suposa una classe magistral, no sols en l’aigua en aquesta competició d’aigües interiors, sinó també en terra, en la què la convivència amb la resta de participants està suposant molt constructiva.

Campanya oferta Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *