David Ponsetí a Croàcia amb la selecció espanyola

David Ponsetí (Club Nàutic Ciutadella) ha viatjat aquest cap de setmana cap a Croàcia, a on des d’aquest mateix dilluns participarà com a membre de la Selecció Espanyola en el Campionat d’Europa 2021 ILCA6, que tindrà lloc entre avui mateix al 3 de juliol a Croàcia.

Les aigües de Kastela seran l’escenari en el qual es desenvolupi aquest Europeu amb representació del regatista del CN Ciutadella, com a vigent campió d’Espanya.

Un altra gran esdeveniment internacional en la classe ILCA 6, l’antiga laser radial, l’avantsala de la classe olímpica ILCA 7, per un Ponsetí (CNC) què arriba amb més força i motivació que mai. Més, després de carregar piles ara en aquests dies de Sant Joan a Palma de Mallorca, amb tota la seva família.

Lq selecció masculina està formada, junt amb Ponsetí, per Manuel García Lorente, Javier Seguí, Mariano Cebrián, Marcos Altarriba, Rafael Lora, Nahuel Ambrosini, Sergio Carbajo, Pol Font, Miguel Cairo, Adrián Llorente i Daniel Cardona.

Campanya oferta Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *