Armengol: “Qui vingui a Balears a comportar-se incívicament, que es quedi a ca seva”

La presidenta del Govern de les Illes Balears Francina Armengol, va emetre ahir dilluns mitjançant el seu compte de twiter un missatge contundent a qui, segons ha comentat, pretengui viatjar a Balears a comportar-se incívicament i posar en risc l’economia: “Que es quedi a casa”, ha dit la presidenta a través de les seves xarxes socials.

A una piulada en el seu perfil de Twitter, la líder de l’Executiu autonòmic ha recordat que qui viatja a Balears està obligat a adquirir “el mateix compromís que els ciutadans de les illes”.

En relació a l’assumpte concret del macrobrot de Covid associat als viatges d’estudis, Armengol ha assegurat que el Govern “actuarà amb contundència” per protegir els ciutadans d’aquelles persones o empreses que hagin incomplert les mesures sanitàries “posant en risc la salut i la reactivació econòmica “.

Igualment, l’Executiu, segons ha apuntat la presidenta de la Generalitat, reforçarà els controls, efectius policials i sancions. No obstant això, ha insistit a demanar responsabilitat, “perquè no pot haver-hi un policia darrere de cada persona”.

“Ningú més que jo vol que tornin a les seves cases, però ho faran quan hagin passat la quarantena, estiguin sans i no posin en risc la salut col·lectiva”, ha indicat en relació als estudiants confinats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.