Dani Sánchez Viloria al Campionat del Món de Caiac de la Mar, ICF Canoe Ocean Racing World Championship

El palista més internacional i reconegut del Club Nàutic Ciutadella, Dani Sánchez Viloria, parteix ja cap a Lanzarote per a participar aquests pròxims dies en el Campionat del Món de Caiac de la Mar, ICF Canoe Ocean Racing World Championship. Un esdeveniment que converteix a l’illa en seu mundial de la disciplina i què aconsegueix reunir un total de 26 nacionalitats entre els pròxims dies, fins al 7 de juliol. I allà hi serà Sánchez Viloria, qui aquest any va fitxar per Es Nàutic, en traslladar la seva feina a Ciutadella.

Competidors del calibre de l’alemany Gordan Harbrecht, de l’espanyol Walter Bouzan, Amaia Osaba o Chloe Bunnett ja van valorar la qualitat de les condicions climàtiques de Lanzarote per a realitzar aquesta prova.

El recorregut de la prova durà a Sánchez Viloria (CNC) i als palistes des de la platja de La Garita (Haría) en el nord de l’illa, fins a la platja de El Reducto (Arrecife), la qual cosa suposa una distància de 27 quilòmetres.

En aquest Campinat del Món de Caiac de Mar es trobaran més de 250 palistes i oferirà carreres d’elit, després que l’any passat la pandèmia de la covid-19 obligàs a suspendre aquest Mundial. Es per açò que Sánchez Viloria parteix a Lanzarote més il·lusionat i motivat que mai, ja què en aquest llarg temps condicionats per el coronavirus, no ha pogut competir pràcticament a nivell internacional.

Campanya oferta Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *