L’Ajuntament de Ciutadella convoca la junta de portaveus per informar de Sant Joan L'equip de govern ha començat els tràmits per recuperar la Junta Municipal de Sant Joan

L’Ajuntament de Ciutadella ha convocat per demà  1 de juliol la junta de portaveus prèvia  a la celebració del ple extraordinari en la que  s’informarà de les actuacions realitzades aquest Sant Joan 2021. Tanmateix, es convocarà una junta de seguretat per valorar els resultats dels dispositius aprovats en la Junta de Seguretat de dia 11 de juny i per estudiar propostes de millora de cara al Sant Joan de 2022.  

Tenint en compte que aquest any 2021 s’han evidenciat altres factors que intervenen al marge dels actes propis de la festa (que enguany no se celebrava) -com són la problemàtica que genera la promoció del turisme d’excessos, l’arribada de menors no acompanyats, el lligam de les festes patronals a l’alcohol i a les drogues, etc-, es fa necessari el treball coordinat de l’Ajuntament de Ciutadella amb totes les administracions i els agents implicats. 

En aquest sentit, l’Ajuntament de Ciutadella s’ha adreçat a la Conselleria de Turisme del GOIB per manifestar la seva preocupació envers aquesta problemàtica, i demanar que es duguin a terme les accions pertinents en contra de la publicitat enganyosa i irresponsable que s’ofereix. 

Per altra banda, l’equip de govern ha començat els tràmits per recuperar la Junta Municipal de Sant Joan (que es va extingir al Ple de març del 2013), amb l’objectiu de poder tractar tots els temes relacionats amb les festes Sant Joan i millorar-les entre tots els agents implicats. 

A més, un dels factors més rellevants que enguany s’hi afegeix és la situació pandèmica que  vivim, en un moment en què les restriccions es relaxen, la mobilitat de les persones i les reunions socials augmenten i es fa necessari, més que mai, un darrer esforç per avançar en la vacunació de la població, especialment entre els joves, que en aquest moment són el col·lectiu més vulnerable.

One Comment on “L’Ajuntament de Ciutadella convoca la junta de portaveus per informar de Sant Joan L'equip de govern ha començat els tràmits per recuperar la Junta Municipal de Sant Joan

  1. La única manera de que no vengan tantos estudiantes es adelantar las fiestas una semana, si no ha acabado el curso no podrán venir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.