L’Ajuntament presenta un programa d’estiu amb activitats lúdiques i culturals adaptades a la situació sanitària

Aquest matí, s’ha presentat el programa d’activitats lúdiques i culturals que ha organitzat l’Ajuntament des Castell per als mesos de juliol i agost.

La presentació del programa ha comptat amb la participació de la batlessa Joana Escandell, del regidor de Cultura, Pedro Sánchez, i de la regidora de Medi Ambient, Marisa Álvarez.

Escandell ha assenyalat que “per segon any no podrem celebrar les nostres estimades festes de Sant Jaume, i per açò hem tornat a preparar un programa adaptat a les mesures covid”.

La batlessa també ha recalcat que “després de tot l’esforç que hem realitzat durant aquest darrer any, ara cal tornar a posar la salut pública al davant, per tal de no posar en perill tot el que hem aconseguit”.

Concerts, xerrades, activitats infantils i rutes guiades

Per la seva banda, Pedro Sánchez, ha explicat que el programa compta amb una trentena d’activitats, que s’adrecen a un públic divers i de totes les edats.

Entre les activitats programades destaquen les xerrades, les activitats infantils i els concerts de grups menorquins com Wanderlust, Figues d’un altre paner, la Banda de Música des Migjorn, Moments a Cor, Anna Szostak Quartet, Xalandrí, Àngels Anglada i Pau Pons, Rita Barber i Fusionados a Trio, entre altres.

També cal destacar la XVII Fira de Productes Agraris i Ecològics de
Menorca, organitzada des de l’àrea de Medi Ambient, així com les visites gratuïtes al castell de Sant Felip per a persones empadronades as Castell, que tenen lloc en el marc de la celebració del 250è aniversari de la
fundació des Castell.

El programa també inclou cites clàssiques de l’estiu as Castell, com el cicle d’actuacions en directe ‘Music under the Moonlight’, que té lloc tots els dimecres en diferents punts del poble, o el Mercat de Nit i el Mercat de Calesfons

El programa s’ha editat en català, castellà i anglès, en format digital i també en paper, i es distribuirà els dies vinents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.