Setmanari El Iris del 15 de juny de 1946

Degà de la prensa escrita de l'Illa

A l’edició del Setmanari El Iris del 15 de juny de 1946 a la portada s’anunciava la celebració del Diumenge des Be, que aquell any va caure el 16 de juny. La Junta de Caixers estava formada per: Joan Gornès Salord, caixer capellà; Simón de Olivar Canet, caixer senyor; Josep Enrich Servera, l’amo de Ses Arenes, caixer pagès de Tramuntana; Joan Benejam Mesquida, l’amo d’Es Banyul, caixer pagès de Migjorn; Josep Mestres Gorrias, mestre d’obres, caixer menestral casat; Gabriel Pons Moll, de la Torre del Ram, caixer fadrí pagès.

El fins llavonces batle de Ciutadella, Domingo Moll, s’acomiadava de la ciutadania mitjançant una carta publicada a El Iris.

El “Conjunto Amanecer” que dirigia Andreu Nebot debutada a les 12 del migdia del Diumenge des Be al Teatre del Cercle Artístic i oferia un segon concert el mateix dia a les 22,30 hores. S’anunciava també que aquest conjunt alternaria amb l’Orquestrina Ciutadella els balls del Cercle Artístic amb motiu de les festes de Sant Joan.

L’empresari del sector del comerç Joan López Aragonès, inaugurava la sucursal de les “Indústries Agrícoles de Mallorca SA” a Ciutadella. L’establiment ubicat al carrer de Santa Clara obria les seves seccions de Perfumeria i Licors.

 

Campanya oferta Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *